Over Hunwereld

Wie Wij Zijn

Hun Wereld Kinderopvang biedt al meer dan 5 jaar kinderopvang in de leeftijd van 0 tot 12 jaar. Maar Hun Wereld is meer dan alleen opvang… Wij besteden ook veel aandacht aan de ontwikkeling van kinderen en we investeren in professionele begeleiding. Ook bieden wij ruime openingstijden aan en zorgen voor een gezonde en voedzame maaltijd.

Kiezen voor Hun Wereld!

Bij het vormgeven en inrichten van onze organisatie hebben wij ons de volgende vraag centraal gesteld: Wat is belangrijk in een kinderleven? Daaruit hebben wij onze vijf pilaren gekozen.

• Liefde
• Aandacht
• Balans
• Divers
• Spelen

Onze vijf richtinggevers staan centraal bij Hun Wereld. Dit is bij elke medewerker terug te vinden in de manier van werken, denken en handelen.

Bij Hun Wereld kinderopvang staat de ontwikkeling van kinderen centraal want kinderen moeten nog veel leren. Bijvoorbeeld dat je moet vragen als je hulp nodig hebt. Dat je samen meer kunt dan alleen. En dat ruzie maken niets oplost. Heeft een kind extra begeleiding nodig? Ook dan kunt u op Hun Wereld rekenen. We onderzoeken waar een kind behoefte aan heeft en zoeken samen met ouders naar een oplossing.

WAT WE DOEN

Wij streven ernaar om een kinderdagverblijf/BSO te zijn waar kinderen, ouders en leidsters zich thuis voelen. Wij willen een tweede thuis van huis zijn. Voor ons is het absoluut noodzakelijk dat een kind zich veilig, vertrouwd en liefdevol benaderd voelt. Zowel in de omgeving als in de relatie met groepsgenoten en groepsleiding. Daardoor krijgt een kind meer zelfvertrouwen

Hun Wereld kinderopvang biedt:

• Hele dagopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar
• Voor- en naschoolse opvang inclusief vakantieopvang voor kinderen van 4 tot 12 jaar

Hun Wereld Kinderopvang biedt kinderen een plek waar ze liefde en aandacht krijgen en waar ze zichzelf kunnen zijn. We dagen kinderen uit met activiteiten, lekker spelen en voldoende rust. Hiermee houden we een goede balans tussen niet teveel en niet te weinig. Een divers aanbod voor uw kind hoort daarbij.
Op de hoogte blijven? Wij hebben een eigen Facebookpagina waar wij nieuwtjes, activiteiten, uitstapjes en ideeën posten. Voor deFacebookpaginaklik hier

Kinderdagverblijf Hun Wereld
Graaf Florisstraat 95-99
3021 CD Rotterdam
Website: www.hunwereld.nl
Email: info@hunwereld.nl
Vaste nummer: (010) 7514429
Mobiele nummer: (06) 85038798
WhatsApp nummer: (06) 83863960

LRKP KDV: 106151447
LRKP BSO: 172607000

Kleinschalig kinderdagverblijf aan de Graaf Florisstraat in Rotterdam West

Onze locatie straalt een huiselijke en gezellige sfeer uit met ruime en lichte groepsruimtes. Elke groep heeft een andere kleur en indeling wat zorgt voor een speelse uitstraling. Er wordt gewerkt met een vaste dagstructuur, afgewisseld met uitdagende activiteiten.

We maken dagelijks gebruik van onze grote buitenspeelplaats waar kinderen kunnen rennen en bewegen en ook dansen en peutergym kunnen doen. Graaf Florisstraat is gesitueerd in een rustige omgeving en de buitenspeelplaats is zonnig en afgeschermd. Op pad gaan vinden wij ook heerlijk. Daarom maakt de BSO ook graag gebruik van het grote speeltuin/park bij de locatie.

Onze eigen pedagogisch medewerkers dragen zorg aan het brengen en halen van de kinderen naar de basisscholen.

Wat wij bieden

• Hele dagopvang op werkdagen van 7.00 – 19.00 uur.
• We eten minimaal 3 dagen per week een warme maaltijd.
• We zijn 52 weken per jaar geopend.
• Daarnaast is er de mogelijkheid tot het ruilen van opvangdagen en kun je extra opvangdagen afnemen.

Dutch Dutch English English